Kirjeldus
Päritolumaa: Türgi Päritolu: Punased piprad – tuntud ka kui teravad piprad, mis kuuluvad paljude maitseainete rühma. Teravad tšillipiprad on pärit Mehhikost, kuid nende kasutamine on levinud üle kogu maailma. Aastal 1912 loodi piparde teravuse mõõtmiseks spetsiaalne skaala – Skoville skaala. On lõputul arvul erinevaid punaseid piprasi, mis varieeruvad oma tulisuses. Just unikaalsete maitseomaduste tõttu on neid taimi tunnustatud ülemaailmselt. Ainuüksi Kreekas võime leida kuni 200 erinevat pipruliiki, mis erinevad nii välimuse, tekstuuri, maitse kui teravuse poolest. “SUNTAT” marineeritud Kreeka teravad piprad – kuni 4800 g purgis esitletud mahlakad teravad paprikad sobivad suurepäraselt tugeva maitse eelistajatele. Peaaegu 5 kg toode sobib suurepäraselt HORECA lahendustele, restoranidele, vastuvõttudele või muudele pidustustele. Need piprad elavdavad toite ainulaadse värvipaletiga, rikastades nii maitset kui esteetikat. Teravate piparde kasutamise põhimõte on äärmiselt universaalne, kuna sobivad peaaegu igat tüüpi toiduga. Tarbimine: Kreeka teravaid pipraid võib tarbida nii toores kui töödeldud kujul ning nende omaduste tõttu kasutatakse seda pipart toiduaineid kiiremini riknemise eest kaitsmiseks. Ilma teravate pipradeta ei saa hakkama pizza retseptid ja teised jahutooted, millele piprad annavad tulisust. Samuti vürtsikad road, hautised ja supid tagavad hea keskkonna Kreeka piparde avanemiseks. Toote pakendil olev teave võib erineda pakendil olevast koostisest ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.
Koostisosad: Kreeka pipar, vesi, sool, happesuse regulaator (sidrunhape E330), äädikas, stabilisaator (kaltsiumkloriid E509), säilitusained (kaaliumsorbaat E202, naatriumbensoaat E211).
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
100 g toote energiline toiteväärtus
Energiline väärtus: 93 kJ / 21 kcal
Rasvad: 0,2 g (millest küllastunud rasvhapped: 0,1 g)
Süsivesikud: 6,8 g (millest suhkruid: 1 g)
Valgud: 1,1 g; Sool: 4,7 g
Päritolumaa: Türgi