Kirjeldus
Sojakaste – tõenäoliselt Ida-Aasia kööki sümboliseeriv parim koostisosa. Traditsioonilise kastmerepti on lihtne: tavaliselt valmistatakse seda fermenteeritud sojaubadest, röstitud teradest ja soolast. See on aeglane protsess, mille käigus kaste omandab rikkaliku ja tumeda värvi ning ainulaadse maitse. Jaapanis nimetatakse seda maitsvat maitset isegi eraldi “umamiks”. See on üsna vürtsikas ja natuke soolakas maitse, mis sageli seostatakse praetud liha või puljongiga. “Kikkoman” on vana tootja, kes hoiab traditsioonilisi valmistamismeetodeid. See sojakaste valmistatakse vastavalt Kikkoman’i retseptile ning see on valmistatud ainult looduslikest koostisosadest, kasutades spetsiaalset fermentatsiooniprotsessi, mis võimaldab säilitada traditsioonilise sojakastme lähedase maitse, vähendades samal ajal soolasisaldust 43%. Nagu kõigis Kikkoman’i retseptides, ei ole ka selles kastes kunstlikke värvaineid ega lõhna- ega maitseaineid. Lisaks tuleb märkida, et see kaste sobib ka veganitele.
Kasutamine: Sojakaste kindlasti rikastab paljusid roogasid. See sobib hästi linnuliharoogadega, nagu Aasias eriti populaarne kana sojakastmes. Samuti annab see suurepärase maitse küpsetatud kalale või lisab maitset erinevatele riisiroogadele. Lõpuks on ilma selle kastmeta raske ette kujutada sušit või pannil praetud roogasid.
Koostisained: vesi, SOJAOAD, NISU, sool (8,1%), äädikas, alkohol (4%), suhkur.
100 ml toiteväärtus: Energiasisaldus 450 kJ/107 kcal, Rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhapped 0 g, Süsivesikud 6,9 g, millest suhkrud 3,9 g; Valgud 9,7 g; Sool 9,1 g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas. Pärast avamist hoida külmikus.
Parim enne: vt pakendilt.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.