Kirjeldus
Sojakaste – Ida-Aasia köögis laialt kasutatav koostisosa. Traditsiooniline kastmiretsept ei ole keeruline: tavaliselt valmistatakse see fermentitud sojaubadest, röstitud teradest ja soolast. Selle protsessi käigus omandab kaste rikkaliku, tumeda värvi ja unikaalse maitse. Jaapanis kirjeldatakse seda maitset sageli ühe sõnaga – umami. See on ainulaadne, üsna vürtsikas ja veidi soolane maitse, mis sageli seostub praetud liha või puljongiga. “Kikkoman” – pikaajaline tootja, kes hoiab au sees vanu kastmivalmistamise traditsioone. See sojakaste valmistatakse ainult looduslikest koostisosadest, kasutades spetsiaalset fermentatsiooniprotsessi, mis võimaldab sojakastme parima maitse ja tekstuurini jõuda. Selles kastmes pole kunstlikke värvaineid ega lõhna- ja maitseaineid. Samuti tasub teada, et see kaste sobib veganitele. Tarbimine: üks selle kastme kõige hindamatumaid omadusi on see, et see imendub kergesti teiste koostisosade hulka ja rikastab neid oma maitsega. Just seetõttu on sojakaste lahutamatu osa sušist ning kanaliha küpsetatakse sageli sojakastmes. Sellega saab maitsestada ka paljusid “wok”-roogi, kus köögivilja- või lihatükid küpsetatakse kiiresti kuumas õlis spetsiaalses “wok”-pannis.
Koostis: vesi, SOJAOAD, NISU, sool.
100 ml toitaineline väärtus: Energiaväärtus 325 kJ/77 kcal, Rasvad 0 g, millest küllastunud rasvhappeid 0 g; Süsivesikud 3,2 g, millest suhkruid 0,6 g; Valgud 10 g, Sool 16,9 g.
Hoida kuivas ja jahedas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
Toote pakendil olev teave võib erineda lehel toodud koostisest ja toote toiteväärtusest.
Järgige alati pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.