Kirjeldus
Toote kirjeldus:
Koostisosad: glükoosisiirup, vesi, happesuse regulaator (E330 sidrunhape), kontsentreeritud granaatõunamahlad (5%), säilitusaine (E202 kaaliumsorbaat), granaatõuna lõhna- ja maitseaine, värvaine (E150 karamel).
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vaata pakendilt.
100g toote toiteväärtus
Energia väärtus: 1302 kJ / 306 kcal
Rasvad: 0 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0 g)
Süsivesikud: 76,3 g (millest suhkruid: 34,1 g)
Valgud: 0,2 g
Sool: < 0,01g
Päritoluriik: Türgi
Granaatõunasiirupit kasutatakse sageli Türgis ja Lähis-Idas. Granaadid on unikaalne siirupi valmistamiseks sobiv vili, kuna neil on maitsev magus maitse, kuid samas ka kerge happelisus, mis on vajalik mõnes retseptis. Suurem 670 g mahutavus võimaldab tootel kauem nautida ning sobib suurepäraselt HoReCa sektorile. “SUNTAT” – traditsioonilistest Türgi ja Vahemere köökidest inspireeritud perefirma, mida paljudes riikides tuntakse kui kvaliteetset ja kvaliteeti tagavat tootjat. Retseptid on intensiivse aroomi ja autentse maitsega, mis saavutatakse vaid kõrgekvaliteediliste toodete kasutamisega. Tarbimine: Granaatõunasiirup on üsna universaalne ning kindlasti saab täiustada mitmesuguseid roogasid. Eelkõige on see imeline siirup kokteilidele või magustoitudele. Piisab vaid mõnest lusikatäiest siirupist kokteili segamiseks või jääle valamiseks. Samuti on see väga kasulik koostisosa küpsetistes või kondiitritoodetes, eriti sellistes nagu küpsised, melassiküpsised või purukook, kuna annab neile aroomikust ja lisab puuviljast maitset. Viimaks, see on üsna hea siirup liha marineerimisel neile, kes eelistavad veidi magusamaid maitseid koos kerge happelise järelmaitsega. Toote pakendil olev teave võib erineda pakendil märgitud koostise ja toiteväärtuse lehelt. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.