Kirjeldus
Toote kirjeldus:
Koostisosad: glükoosisiirup, vesi, happesuse regulaator (E330 sidrunhape), kontsentreeritud granaatõunamahl (5%), säilitusaine (E202 kaaliumsorbaat), granaatõuna lõhna- ja maitseaine, värvaine (E150 karamell).
Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Parim enne: vt pakendilt.
100g toote energiline ja toiteväärtus
Energiline väärtus: 1302 kJ / 306 kcal
Rasvad: 0 g (millest küllastunud rasvhappeid: 0 g)
Süsivesikud: 76,3 g (millest suhkruid: 34,1 g)
Valgud: 0,2 g
Sool: <0,01g
Päritoluriik: Türgi
Granaatõuna siirup on äärmiselt populaarne koostisosa Türgis ja Lähis-Idas. Granaatõun sobib ideaalselt siirupi valmistamiseks, kuna sellel puuviljal on magus ja värske maitse, kuid samas ka kerge hapukus, mis on paljudes retseptides väga kasulik. “SUNTAT” – traditsioonilise Türgi ja Vahemere piirkonna köökide inspiratsioonist saanud perekondlik äri, mida paljudes riikides tuntakse kui kvaliteetseid ja kõrgekvaliteedilisi tooteid pakkuvat tootjat. Tootja retseptid on tuntud intensiivse aroomi ja autentse maitse poolest, mida saadakse kasutades vaid kõrgeima kvaliteediga tooraineid. Kasutamine: Granaatõuna siirup on väga mitmekülgne maitseaine, sobides paljudele roogadele. Eriti suurepärane koostisosa küpsetistes ja kondiitritoodetes, eriti sellistes hõrgutistes nagu küpsised, mee-saiad või purutoorjuustukook, andes neile aroomi ja täiendava puuviljamaitse. Samuti on see suurepärane siirup kokteilides või magustoitudes. Värskendava ja maitsva vahepalana piisab vaid paarist lusikatäiest siirupist kokteili segamiseks või jääle valamiseks. Lisaks tasub teada, et tegu on üsna hea siirupiga liha marineerimisel, mida kindlasti hindavad need, kes eelistavad veidi magusamaid maitseaineid kerge hapuka nüansiga. Toote pakendil olev teave võib erineda käesoleval lehel toodud koostisosade ja toote toiteväärtusest. Järgige pakendil olevat teavet, kuna see on alati õige.