Küpsetusrestide hinda mõjutavad nende suurus, otstarve, materjalid, millest need on valmistatud, ja muidugi kaubamärk. Remundi kaubamärgi erineva suurusega grillrestid maksavad 100 kuni 300 eurot. Restid, millele saab asetada otse liha- või köögiviljatoite, samuti potte ja panne, maksavad 20 kuni 33 eurot.
Šašlõki, ribide ja kintsude küpsetusrestid maksavad 20 kuni 80 eurot. Kui teile meeldib toitu valmistada tanduuris, võiksite huvi tunda mitmekorruseliste ja erineva suurusega restide vastu, mis maksavad 35 kuni 82 eurot, ning kalarestide vastu, mis maksavad 40 eurot.
Riputatavad restid maksavad 40 eurot, restide ja pottide hoidik küpsetamiseks avatud tulel maksab 190 eurot ning hoiurestid maksavad 40-50 eurot. Erineva suurusega tuharestid maksavad 50 kuni 70 eurot, süterestid umbes 14 eurot.
Kuidas valida küpsetusresti?
Valige küpsetusrestid vastavalt sellele, milliseid küpsetusseadmeid te kõige sagedamini kasutate ja milliseid toite te kõige sagedamini valmistate. Kui teile meeldivad nii grillil kui ka potis või pannil valmistatud toidud, valige universaalsed restid, mis sobivad kõikideks olukordadeks. Tavaliselt on need ümmargused restid. Nendele, kellele meeldib toitu valmistada nõudes, tasub kaaluda täiendavate malmist pottide restide hankimist. Ärge unustage hinnata oma grilli või grillahju suurust.
Kui teie kirg on toiduvalmistamine avatud tulel, meeldivad teile kindlasti riputatavad restid või restide ja pottide hoidik.
Suurt tähtsust omavad ka erinevad lisatarvikud. Tuharestid on vajalikud tuha pidevaks eemaldamiseks. Kui neid liigutada, kukub tuhk alla. Süterestid hoiavad söed ja põleva puidu tuhast eraldi, tagades nii parima võimaliku hapnikuvarustuse. Hoiurestid, mis taluvad üsna suuri koormusi, saavad mugavaks kohaks pottide, pannide ja muude tööriistade hoidmiseks.