Maitseained on midagi, mida leiaksime peaaegu iga köögi eest. Lõppude lõpuks, just erinevate maitseainete tõttu omandab toit maitsva maitse ja lõhna. Kuid oluline on teada, et maitseained võivad olla kasutatud mitte ainult toidu maitsestamiseks, vaid ka tervise parandamiseks ja ilu hooldamiseks. Seetõttu, et ennast suurepäraselt tunda ja ilus välja näha, peaksime valima ainult kvaliteetsed ja looduslikud maitseained, mille kasu organismile on vaieldamatu.
Kvaliteetsed maitseained - kuidas neid eristada?
Maitseainete kvaliteet on äärmiselt oluline. Maitseainete kvaliteedist sõltub nii toidu maitse kui ka üldine enesetunne. Kuidas teada, kas maitseained on kvaliteetsed? Tuleb rõhutada, et kvaliteetsed maitseained on looduslikud, ilma värvainete, lõhnaainete, säilitusainete ja muude tarbetute lisanditeta. Tõepoolest, kvaliteetseid maitseaineid saate eristada järgmiste tunnuste järgi:- Aroom. Kvaliteetsed maitseained omavad tugevat ja intensiivset aroomi.
- Värv. Kõrgekvaliteedilised maitseained on erksad ja sügavad värvid.
- Välimus. Enamasti on maitseained pruunid. Seega, kui maitseained on tükeldatud või kleepuvad, siis nende kvaliteedis peaks tõsiselt kahtlema.
Maitseainete kuninganna - kanepi sool
Kvaliteetsed, looduslikud maitseained mitte ainult ei taga toidu maitsestamist, vaid aitavad kaasa ka paremale enesetundele. Seetõttu, et nautida maitsvat toitu ja suurepärast tervist, tuleks tähelepanu pöörata maitseainete kuningannale - kanepi soolale. Kanepi sool valmistatakse küpsetatud kanepiseemnetest ja looduslikust Himaalaja soolast, mis on magneesiumi, kaaliumi, kaltsiumi, joodi, raua ja teiste kasulike toitainete allikas. Tavalise soola asendamisel kanepi soolaga võib märgata järgmisi organismi muutusi:- Paraneb uni, mälu, immuunsus tugevneb.
- Taastub soolestiku mikrofloora, seedetrakti töö paraneb.
- Paranevad küünte, juuste, hammaste seisund.
- Südame-veresoonkonna süsteemi töö paraneb.
- Paraneb emotsionaalne heaolu.