Hoolitsete tervisliku toitumise eest? Siis peaksite kindlasti oma menüüsse lisama seemneid. Erinevad seemned mitte ainult ei rikasta toitu, vaid annavad kehale vajalikke vitamiine, mineraale, valke ja muid kasulikke aineid. Pole saladus, et praegu on seemnevalik äärmiselt rikkalik. Siiski eristuvad sellest rikkusest kanepiseemned, mida peetakse super toiduks ja tagavad suurepärase enesetunde.

Filtrid

Kuvatakse 1–30 39 tootest

Söödavad seemned – maitsev ja tervislik

Kõik, kellele on oluline tervislik ja tasakaalustatud toitumine, teavad, et seemned on selle toitumisviisi lahutamatu osa. Oluline on märkida, et erinevad seemned eristuvad nii maitsva maitse kui ka kõrge toiteväärtuse poolest. Lisaks on seemned üks kiiremaid ja lihtsamaid viise igapäevase toiduratsiooni täiendamiseks vitamiinide, mineraalide, valkude ja muude väärtuslike toitainetega. Piisab lemmikseemnete lisamisest putru, smuutisse või muusse igapäevasesse toiduvalmistamise roogadesse ja toit muutub palju kasulikumaks, tervislikumaks ja muidugi maitsvamaks.

Mis teeb kanepiseemned eriliseks?

Tänapäeval on turul saadaval mitmesuguseid seemneid. Valik võib olla – tšia seemned, kõrvitsaseemned, seesamiseemned, kanepiseemned ja paljud teised. Siiski peetakse tänapäeva supertoituks kanepiseemneid. Mis teeb need seemned eriliseks? Tuleb märkida, et kanepiseemneid hinnatakse eriti kõrgelt nende kõrgekvaliteedilise taimse päritolu valkude ja oomega rasvhapete sisalduse tõttu. Lisaks on kanepiseemned loomulik valguallikas, seega on need suurepärane toit sportivatele inimestele ja hädavajalik taimetoitlaste või veganite dieedil. Samuti on tõestatud, et regulaarne kanepiseemnete tarbimine mõjub tervisele positiivselt:
  • Paraneb uni, mälu, tugevneb immuunsüsteem.
  • Paraneb seedimine.
  • Tagatakse parem südame-veresoonkonna süsteemi töö.
  • Omab antibakteriaalset ja põletikuvastast toimet.
  • Mõjub positiivselt emotsionaalsele tervisele.

Kanepiseemned köögis

Milliseid roogasid saab valmistada kanepiseemnetega? Jagame maitsvaid ja tervislikke ideid:
  • Hommikusöögi valmistamisel lisage kanepiseemneid jogurtile, pudrule, lemmik-smuutile, puuvilja- või köögiviljamahladele.
  • Lõuna- või õhtusöögi valmistamisel puistake kanepiseemneid supi, salati või kastme peale.
Oluline on meeles pidada, et kanepiseemnete toiteväärtuse säilitamiseks tuleb neid hoida kuivas ja jahedas kohas, umbes 6–23 ° C temperatuuril.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles