Te ei suuda ette kujutada kööki ilma kvaliteetse pannita? Siis kindlasti võlub teid Wok-pann. Eriliste disainide ja äärmiselt funktsionaalsete Wok-pannide kvaliteet on märgitud kõrgeima kvaliteedimärgiga. Need pannid on mõeldud neile, kes soovivad toitu valmistada kiiresti, lihtsalt ja tervislikult. Wok-panni kasutades muutub iga hetk, veedetud pliidi ääres, nauditavamaks, sest te ei pea muretsema ebaõnnestumiste või kõrbemise pärast.
-
WOK pann 30cm Edenberg EB-7537
45.38 € Sisaldab käibemaksu
Miks tasub kasutada Wok-panni?
Wok-pannid on tuntud oma kahtlemata kvaliteedi, eriliste disainide ja äärmiselt suure funktsionaalsuse poolest. On oluline märkida, et Wok-panni kasutamine on mõttekas mitmel põhjusel:- Kõrgemad küljed. Wok-pannide eripära seisneb kõrgemates külgedes, mis tähendab, et need pannid hoiavad toitu suurepäraselt ja sobivad ideaalselt kiireks toidu segamiseks.
- Kõrgekvaliteetsed materjalid. Wok-pannid on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, tagades suurepärase soojusjuhtivuse ja ühtlase toiduvalmistamise.
- Mittenakkuv kate. Üks silmatorkavamaid Wok-pannide eeliseid on mittenakkuv kate, mis tagab, et toit ei põle kinni, ei kõrbe ega valmi erakordselt maitsvalt.
- Sobib suurtele toidukogustele. Wok-pannid sobivad tänu oma kuju ja külgede kõrgusele suurte toidukoguste valmistamiseks - praetud köögiviljade assortii, riisiroogade ja muu jaoks.
- Sobib erinevatele pliiditüüpidele. Wok-pannid sobivad hästi erinevat tüüpi pliitidele. Samuti võib valida Wok-panni induktsioonpliidile.
- Silma paistvad stiilse disainiga. Wok-pannide disain on läbimõeldud kuni kõige pisemate detailideni. Need on luksuslikud, elegantset ja stiilse välimusega pannid.
Kuidas hoolitseda Wok-panni eest?
Wok-panni kasutamisel pöörake tähelepanu sellele, et see oleks hooldatud, et funktsionaalne ja kvaliteetne pann kestaks kaua:- Pärast kasutamist laske pannil jahtuda toatemperatuurini. Ärge proovige Wok-panni jahutada, valades sinna külma vett.
- Pärast kasutamist pühkige panni hoolikalt puhtaks.
- Rasked plekid saate eemaldada, täites panni kuuma veega ja oodates, kuni plekid pehmenevad. Seejärel hõõruge plekke õrnalt pehme nõudepesuvahendi ja pehme käsna abil.
- Soovitatakse pesta Wok-panne käsitsi, kasutades õrnaid pesu- ja puhastusvahendeid.