Filtrid

Kuvatakse 31–40 40 tootest

Nagu teada, esitatakse tänapäeval toidule palju nõudmisi. See peab olema mitte ainult maitsev ja esteetiline, vaid ka tervislik. Siiski ei piisa ainult tervislikest toiduainetest. Toidud tuleb valmistada kvaliteetsetes ja keskkonnasõbralikes nõudes. PFOA, plii ja kaadmiumita pannid on vajalikud tervisliku, kõik vitamiinid ja mineraalid säilitava toidu valmistamiseks. Kvaliteetsete pannide pikemaajaliseks kasutamiseks tuleb neid korralikult hooldada. Seetõttu tuleks kuumutatud alumiiniumist pannid pärast küpsetamist jätta jahtuma toatemperatuurini. Kasutage õrna nõudepesuvahendit ja pehmet puhastuslappi. Ideaalne oleks katta pind õhukese taimse õliga ja pühkida liigne kuivaks ja puhtaks lapiga. Muide, neid panne võib pesta ka nõudepesumasinas. Lihtsalt ärge tehke seda koos metallist keedunõudega, et mitte kahjustada mittelibisevat katet.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles