Afganistani katel on sarnane meile hästi tuttavale survekatlale, mida tegelikult nimetatakse survepajaks. Katla komplekti kuuluvad: pott koos kõrvadega, kaas avade jaoks, et aur välja lasta, kruvitud käepide kruvitud nupuga. Suurenenud rõhu korral tõuseb temperatuur järsult ja toiduvalmistamise aeg lüheneb. Katla avamiseks on vaja rohkem jõudu, kuid toiduvalmistamise protsessis seda teha pole vaja. Piisab käepideme võtmisest, selle keeramisest telje ümber ja raputamisest. Nii seguneb toit iseenesest.

Filtrid
Afganistaani pottidel on palju eeliseid. Neid saab kasutada nii kodus kui ka väljas. Neid saab valmistada tule kohal, pliidil või ahjus. Ainuke erand on induktsioonpliit. Kuid ka selle probleemi saab lahendada. Selleks tuleb lihtsalt osta spetsiaalne adapter. Selles potis saab toitu keeta, küpsetada ja hautada. Seega saate lihtsalt valmistada suppe, hautisi, küpsetisi, praadeid ja muid toite. Veel üks suur Afganistani poti eelis on toidu kiire valmistamine. Isegi selline liha nagu veiseliha, mis nõuab üsna pikka valmistamisaega, saab potis keedetud või küpsetatud pehmeks ja mahlaseks. Ja toiduaineid nagu oad või herned pole isegi vaja leotada. Lõpuks - vastupidavus. Afgaani potid on paksude seintega, mis ei deformatsiooni kõrge temperatuuri mõjul.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles