Noad – kõige olulisemad köögitarbed. Ilma kööginuga abieta ei saa erinevaid roogasid valmistada. Kuid lihtsalt noad köögis omamine ei piisa. Väga oluline on, et noad oleksid kvaliteetsed – lõikaksid teravalt, täpselt, võimaldaksid töötada kiiresti, ohutult ja mugavalt. Lisaks on sama oluline omada eraldi noad köögiviljade, liha ja leiva lõikamiseks. Ainult kvaliteetsed ja funktsionaalsed noakomplektid aitavad professionaalselt toitu valmistada.

Filtrid

Kuvatakse 1–30 46 tootest

Kvaliteetsete nugeade eelised

Kas kunagi on juhtunud, et toitu valmistades te ei kasutanud kööginuga? Veider küsimus, sest noad on vajalikud peaaegu kõigi toitude valmistamiseks. Ju alati on vaja midagi tükeldada, lõigata või koorida. Kuid mõnikord juhtub nii, et need protsessid muutuvad vaevavaks, sest nuga ei täida oma ülesandeid nii hästi, kui peaks. Kvaliteetsete nugade eelised köögis on olulised järgmistel põhjustel: 1. Lõikamisprotsess on kiirem. Kvaliteetne nuga peab olema terav. Terava kööginuga abil saab toiduaineid lõigata palju kiiremini ja lihtsamalt. 2. Kvaliteetsed noad on ohutumad. Kuigi see võib kõlada veidralt, on teravad kööginoad tegelikult ohutumad. Terav nuga libiseb toiduainete kaudu kergemini, sellist nuga on lihtne kontrollida, vähendades seeläbi vigastuste riski. 3. Sündivad maitsvamad road. Sageli sõltub toitude maitse sellest, kuidas koostisosad on tükeldatud. Erinevad road nõuavad erineva suurusega köögivilju, maitsetaimi jne. Soovitud suurusega koostisosade tükeldamine on võimalik ainult kvaliteetse ja funktsionaalse kööginuga kasutades.

Mis tüüpi peaksid kööginoad olema?

Tükeldada, lõigata, purustada - need on igapäevased köögitoimingud, mida aitavad teha kööginoad. Kuid mõnikord muutuvad need tegevused vaevavaks, kuna kööginuga ei täida oma põhifunktsioone nii hästi, kui peaks. Millised peaksid olema kööginoad, et toiduvalmistamine kulgeks sujuvalt, kergelt ja kiiresti? On oluline pöörata tähelepanu järgmistele kööginugade omadustele: 1. Materjal. On oluline teada, et ainult kvaliteetsetest materjalidest valmistatud kööginoad võimaldavad nautida lihtsat ja meeldivat lõikamisprotsessi. Üks kvaliteetsemaid on roostevabast terasest kööginoad. Samuti on tuntud oma kvaliteedi poolest Samura noad, mille terad on valmistatud parimast Jaapani ja Rootsi terasest. 2. Terad. Kööginoad peavad olema teravad, et tagada kerge lõikamisprotsess. Teravate teradega kööginugad võimaldavad töötada peaaegu igat tüüpi toiduainetega. 3. Disain. Stiilse ja mugava disainiga kööginoad on vajalikud mugava ja ohutu lõikamisprotsessi tagamiseks. Kööginugasid valides pöörake tähelepanu sellele, et nende käepide oleks ergonoomiline ja ei keerduks käes, et saaksite lõikamisprotsessi täielikult kontrollida.

Kui palju kööginugasid peaks olema?

Tasub märkida, et köögis üks kööginuga ei piisa. Selleks, et toiduvalmistamine oleks sujuv, mugav ja hügieeniline, on vaja erinevaid kööginugasid, seega parim valik on kvaliteetne kööginugade komplekt. Soovitatav on valida selline kööginugade komplekt, kus on nuga köögiviljade ja puuviljade lõikamiseks ning noad, millega saab liha ja kala kergesti tükeldada. Valides sellise kööginugade komplekti, saate nautida nugade funktsionaalsust ja lõigata igat tüüpi toiduaineid ilma muretsemata.

Saatega seotud kategooriad

Väga teravad noad, parimad kööginoad

Zilner noad

Noad "Samura"

Keraamilised noad

Edel hoff noad

Berlingerhaus noad

Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles