Kas teile meeldib kokata? Kas teile on oluline, et toidud eristuksid oma maitsete ja aroomidega? Kui te vastasite jaatavalt, siis te ei saa kindlasti hakkama ilma maitseainemördita. Maitseainemördid on maitseainete jahvatamise vahendid, tänu millele jahvatatakse värsked maitseained kiiresti ja lihtsalt. Tasub märkida, et erinevaid maitseainemördeid kasutavad nii kogenud kokad kui ka need, kellele on igapäevaselt oluline nautida erakordselt maitsvat toitu.

Filtrid

Vürtsikellade eelised

Vürtsikellad on vürtside jahvatamise tööriistad, millest paljud toiduvalmistamist ei kujuta ette. Seetõttu võib leida erinevaid vürtsikellasid - valmistatud kvaliteetsest puidust, roostevabast terasest. Samuti võib valida nii käsitsi kui ka elektriliselt töötavad vürtsikellad. Hoolimata sellest, milline vürtsikell satub teie kööki, tasub teada nende vürtside jahvatamise tööriistade peamisi eeliseid:
  • Säilitab aroomi ja maitset. Värskus on vaieldamatu vürtside eelis. Seetõttu on vürtsikellad parimad abilised selleks, et toit oleks alati maitsestatud aroomikate ja värskeimate vürtsidega. Tasub teada, et värske jahvatatud vürtsid eristuvad eriliste maitse- ja lõhnaomadustega, mis võimaldab nautida erilise maitsega roogasid.
  • Universaalsus. Sageli kasutatakse vürtsikellasid mitte ainult suurte vürtside, nagu must pipar või sool, jahvatamiseks. Tuleb märkida, et need vürtside jahvatamise tööriistad on universaalsed ja suudavad hästi jahvatada erinevaid seemneid või ürte.
  • Köögi eriline rõhutamine. Kvaliteetsed vürtsikellad eristuvad eriti stiilsete disainide poolest ja muutuvad sageli köögi sisustuse eksklusiivseks rõhuks.

Kuidas kasutada vürtsikellasid?

Parim on see, et vürtsikellad on väga lihtsa ja mugava kasutamisega. Peate lihtsalt teadma, et käsitsi ja elektriliste vürtsikellade tööpõhimõtted erinevad veidi:
  • Käsitsi vürtsikella kasutades valage vajalik kogus vürtse sisse ja hakake käepidet keerama, peagi nautides värskeid jahvatatud vürtse.
  • Elektrilise vürtsikella kasutamisel peate vajutama vaid ühte nuppu ja värske vürts on valmis.
Pidage meeles, et vürtsid on kõige värskemad kohe pärast jahvatamist, seega on parim jahvatada ainult nii palju vürtse, kui vaja toiduvalmistamise ajal.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles