Sageli seisate silmitsi olukorraga, kus või on kõva ja seda on raske määrida? Ilmselt on selle põhjuseks vale või hoiustamise koht. Selleks, et või oleks pehme, seda oleks kerge levitada ja levitada vajaliku pinnale, soovitatakse kasutada võikarpe. Neid soovitatakse kasutada nii või kui ka juustu hoidmiseks, sest see mitte ainult ei võimalda nautida kvaliteetset toitu, vaid muutub ka suurepäraseks lauakaunistuseks.
-
Võinõu keraamiline Maestro MR-20033-45
15.73 €18.15 €Sisaldab käibemaksu -
Võinõu keraamiline Maestro MR-20049-45
15.73 €18.15 €Sisaldab käibemaksu -
Võinõu keraamiline Maestro MR-20065-45
15.73 €18.15 €Sisaldab käibemaksu
Võihoiustamise funktsionaalsus ja kasu
Või on üks kõige sagedamini kasutatavaid toiduaineid. Me määrime võid leivale, lisame seda küpsetistele, seega on iseenesestmõistetav, et väga oluline on, et see oleks pehme ja maitsev. Seetõttu tasub tõepoolest kasutada võihoidla funktsionaalsust. Võihoidlad on spetsiaalsed anumad või hoidmiseks, mille vajalikkus ja kasu on kahtlemata:- Või, mis hoitakse võihoidlas toatemperatuuril, jääb pehme, seda on kerge määrida ja laiali jaotada. Kas muretsete, et või võib võihoidlas seistes kõvaks muutuda? Tuleb teada, et kui võihoidla on laua peal, jääb või selles mitu päeva värskeks, seega pole selle pärast muretsemiseks põhjust.
- Tihedad ja kvaliteetsed võihoidlad kaitsevad võid mitte ainult päikesekiirte ja tolmu eest, vaid tagavad ka või säilimise.
- Kas hoiate võid külmkapis? Teil on siiski vaja võihoidlat, sest või hoidmine võihoidlas kaitseb seda külmkapi lõhnade eest ning saate nautida värske või maitset mitu nädalat või isegi kauem.
- Veel üks kahtlemata võihoidla eelis on kaunistus. Eriti elegantsed võihoidlad võivad olla keraamilised, portselanist või klaasist. Nendest materjalidest valmistatud võihoidlad näevad välja erakordselt võluvad ja muutuvad silmatorkavaks lauakaunistuseks.