Parimad hakklihast tooted ja vorstid valmistatakse värskest hakklihast, kuna see omab paremat tekstuuri ja maitset. Kodune hakkliha valmistamine annab rohkem kontrolli protsessi üle, sealhulgas rasvasisaldus, liha suhe ja tekstuur. Samuti saate valida liha kvaliteedi ja tüki suuruse.

Filtrid

Käsitsi lihamasina eelised

Käsitsi hakklihamasin on vanamoodne ja sellega on lihtne toimetada. See mudel täidab oma ülesande suurepäraselt ja on loodud teid pikka aega teenima. Parimad omadused:
  • Käsitsi hakklihamasinal puudub mootor ning selle konstruktsioon tagab väga kompaktse pinna ja vaikse töö, seega ei teki teile probleeme müra, sõlmitud juhtmete või suurenenud elektrikuludega.
  • Käsitsi hakklihamasin tagab liha jahvatamise sujuva protsessi minimaalse vastupanuga.
  • Käsitsi hakklihamasin on kerge lahti võtta, kokku panna ja puhastada.

Kuidas valida hea hakklihamasin?

Kõigil hakklihamasinate mudelitel on samad põhikomponendid, kuid headel hakklihamasinatele on iseloomulikud järgmised omadused:

Tugev konstruktsioon

Noad peaksid liha hõlpsasti töötlema, tekitamata liigset stressi masinale või selle kasutajale. Kuna see on seade, mida koduperenaised ja -mehed ei kasuta iga päev, ei tohiks see olla liiga suur, et võtta palju ruumi sahtlites või laua peal, ega ka liiga keeruline, et sunniks inimesi kahtlema, kuidas seda kasutada.

Materjal

Parim on, kui hakklihamasin on valmistatud roostevabast terasest, mis tagab vastupidavuse, stabiilsuse ja pikaajalise vastupidavuse. Metalliosi soovitatakse enne jahvatamist külmutada sügavkülmas.

Teravad noad

Ükski eespool mainitud omadustest pole oluline, kui noad ja plaadid pole teravad. Nagu kokanugadel, peaksid ka hakklihamasina noad olema teravad kohe algusest peale ja mõõduka kasutamise korral tuleks neid teritada mitte rohkem kui kord aastas.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles