Parimad hakklihast tooted ja vorstid valmistatakse värskest hakklihast, kuna see omab paremat tekstuuri ja maitset. Kodune hakkliha valmistamine annab rohkem kontrolli protsessi üle, sealhulgas rasvasisaldus, liha suhe ja tekstuur. Samuti saate valida liha kvaliteedi ja tüki suuruse.
-
12. oktoober Malmist hakklihamasin 1 MCh-S GOST 4025
36.30 € Sisaldab käibemaksu -
Hakklihamasin KingHoff KH-1427
27.83 € Sisaldab käibemaksu -
9.68 € Sisaldab käibemaksu
-
Hakklihamasina nuga kroom KS-921
10.08 € Sisaldab käibemaksu -
9.68 € Sisaldab käibemaksu
-
KÄESHOITAV MASIN LIHA JAOKS 8 VORSTI TÄITEMASIN 3 LEHTRIT 3 SÕELA
26.62 € Sisaldab käibemaksu -
Ketasmölkija Edenberg EB-9202 Nr.8
30.25 €32.66 €Sisaldab käibemaksu -
6.05 €
7.26 €Sisaldab käibemaksu -
MALMIS LIHAVESKI nr 10 ZILNER ZL-5203
20.56 €24.20 €Sisaldab käibemaksu -
Malmist lihaveski #8 Zilner ZL-5202
19.35 €22.99 €Sisaldab käibemaksu -
Manuaalne alumiiniumist hakklihamasin MA-S GOST 4025-83
24.19 €30.24 €Sisaldab käibemaksu
Käsitsi lihamasina eelised
Käsitsi hakklihamasin on vanamoodne ja sellega on lihtne toimetada. See mudel täidab oma ülesande suurepäraselt ja on loodud teid pikka aega teenima. Parimad omadused:- Käsitsi hakklihamasinal puudub mootor ning selle konstruktsioon tagab väga kompaktse pinna ja vaikse töö, seega ei teki teile probleeme müra, sõlmitud juhtmete või suurenenud elektrikuludega.
- Käsitsi hakklihamasin tagab liha jahvatamise sujuva protsessi minimaalse vastupanuga.
- Käsitsi hakklihamasin on kerge lahti võtta, kokku panna ja puhastada.