Erinevad küpsetusplaadid ja vormid: ümmargused, ristkülikukujulised, muffinivormidega, rõngasvormid, burgerivormid ja muud küpsetusplaadid – võimalus valmistada kõige imelisemaid magusaid ja magustamata kooke, vormiroogasid, muffineid. Materjalid, millest need köögimeistriteosed on valmistatud, on samuti väga erinevad: silikoon, alumiinium, foolium, erinevat tüüpi teras, katteks kasutatakse marmorit jne. Paljudel toodetel on mugavuse tagamiseks silikoonist käepidemed. Toodete hinnad jäävad vahemikku 10 kuni 25 eurot.

Filtrid

Küpsetusplaatide hind

Küpsetusplaatide hinda mõjutavad paljud tegurid: nende suurus, otstarve, materjalid, millest need on valmistatud, lisadetailid jne. Ühekordsete fooliumvormide komplekti 10 tükiga saab osta 10-13 euro eest. Ümmargune keeksivorm keskel oleva auguga maksab 12-13 eurot. Väga universaalne mitmeosaline ja erinevate vormidega küpsetusplaatide komplekt maksab umbes 18 eurot. Ümmargune või neljakandiline vedruvorm maksab 18-25 eurot. Silikoonvorm klaaspõhjaga maksab 17-18 eurot. Alumiiniumist või terasest vormid silikoonkäepidemetega maksavad umbes 25 eurot. Muffinivormi saab osta 11-21 euro eest. Väga originaalne piklik terasest röster plastikkattega maksab vaid 25 eurot. Väga mugav alumiiniumist burgerivorm, mis surub liha ideaalselt kokku, maksab umbes 14 eurot. Topeltburgerivorm maksab 19 eurot.

Kuidas valida küpsetusplaati?

Küpsetusplaadid ja vormid võivad olla üsna keeruline valik just seetõttu, et liiga suur valik võib segadusse ajada. Esmalt vastake endale, milliseid tooteid te kõige sagedamini küpsetate: magusaid või soolaseid? Tõenäoliselt mõlemaid? Siis valige mitu plaati. Magusa keeksi või koogi jaoks sobib suurepäraselt ümmargune vorm keskel oleva auguga või vedruvorm eemaldatavate külgedega. Väikseid muffineid küpsetate väga kenasti terasest, alumiiniumist või silikoonist muffinivormis. Muide, igasuguse koogi või vormiroa valmistate suurepäraselt ümmarguses silikoonvormis klaaspõhjaga. Kas teile meeldivad kodused burgerid? Burgerivorm on see, mida vajate. See aitab liha ideaalselt ja tihedalt kokku suruda, nii et see ei lagune küpsetamise ajal ja küpseb ühtlaselt. Kui valmistate burgereid alati kahele või soovite lihtsalt kiiremini rohkem hamburgerikotte valmistada, valige topeltburgerivorm.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles