Kodas kojad valge laual
Suhkur saab suhkrutoosikadest. Esimesed neist hakkasid Euroopas kasvatama portugallased oma saarekolooniates Madeiral ja Assooridel. 1493. aastal tõi Christoph Kolumbus suhkruroogu Põhja-Ameerikasse. Suhkrutoosikad on hooldust vajav taim. Enne kui suhkur jõuab meie suhkrutoosikatesse, tuleb suhkrutoosikaid kasvatada, nende saak koristada ja töödelda rafineeritud suhkruks ning suhkru kõrvalsaadusteks nagu melass ja rumm. Antiikajal sai suhkrust luksuskaup ja seda nimetati valgeks kullaks. Inimesed on alati nautinud magusat toitu ja see kontsentreeritud magus toode oli väga ihaldatud rikaste laudadel.
Suhkrutoosikate eripärad
Märkate, et suhkrutoosikaid on erineva disaini, suuruse ja materjali, vormi poolest. Suhkrutoosikaid on peaaegu kõikides värvides, seega võite leida suhkrutoosika, mis vastab teie esteetilistele eelistustele või köögi kujundusele. Roostevabast terasest suhkrutoosikaid armastatakse sageli nende läike tõttu. Portselanist ja metallist valmistatud suhkrutoosikad on loodud kestma pikka aega.
Kui teil on vaja rohkem kui ühte suhkrutoosikat, võib komplekt olla hea valik. Saate osta suhkrutoosikaid, mis on erineva suurusega või ühesugused.
See tõepoolest suhkrutoosikas koos kaanega sobib suurepäraselt välitingimustes kasutamiseks, ei lase niiskusel sisse imbuda ja kaitseb suhkrut saasteainete eest.