Kodus kohvi valmistamine aitab raha säästa ja parandada maitset. Täiustades retsepti, ei ole vaja kallid kohvivalmistamise segud. Kohvi maitset mõjutavad mitmed tegurid, sealhulgas kohvimasin, kohvioad ja nende värskus. Üks olulisemaid aspekte on kohviubade värskus. Jahvatades ube vahetult enne keetmist, saad tagada kohvi värskuse, tõelise maitse ja aroomi.
Filtrid

Milline püsib kaua värskelt: terveid kohviubas või jahvatatud kohv?

Soovitatakse osta kohviubasid, mitte juba jahvatatud kohvi. Kuna jahvatatud kohv kaotab värskuse palju kiiremini kui terved kohvioad, soovitatakse igal korral osta terved oad. Kohviube tuleks jahvatada alles enne valmistamist, et säilitada kohvi värskust.

Kuidas valida kohviveskit?

Suurus

Kohviveski valimisel arvestage oma köögilaua ja riiuli suurust. Nende kompaktse konstruktsiooni tõttu mahub enamik kohviveskeid köögi riiulitesse või neid saab hoida kaugemal riiulitest, et need oleksid kergesti kättesaadavad, mistõttu neid on mugav igapäevaselt kasutada.

Seaded

Kohviveskite seaded võimaldavad jahvatamist kohandada vastavalt teie kohvi valmistamise meetodile ja tuua esile kohvioa tõelise maitse. Oad jahvatatakse ühe nupuvajutusega. Enamikus kohviveskites on erinevaid seadeid, mis võimaldavad jahvatada kohvi jämedast kuni väga peene jahvatuseni, olenevalt valmistatavast joogist.

Mahutavus

Võite valida kohviveski mahutavuse.

Kiirus

Aeglased kohviveskid töötavad madalama pöörlemiskiirusega, seega tekib tavaliselt vähem staatilist laengut ja vähem soojuse eraldumist. Kiirete kohviveskite puhul on tavaliselt võimsamad mootorid ja nad töötavad suurema pöörlemiskiirusega, seega võivad need tekitada rohkem müra ja eraldada rohkem soojust. Kohvioa ülekuumenemisel võib kohv muutuda mõruks, seega on enamus kohviveskeid aeglased.
Kasutame küpsiseid, et parandada teie kasutuskogemust meie veebisaidil. Seda saiti sirvides nõustute meie tingimuste ja privaatsusega
EsialgneProfiil
Otsing
Üles