Kirjeldus
Rinkinį mooduoje Santoku peilis FK-140 WH ja lõikur koos reguleeritavate teradega CSN202.
MIKS VALIDA VALIDA KERAMIC JUHTMEID?
Keraamilised terad lõikavad igasugust toitu jõupingutusteta. Kyocera noad on tänu siledale pinnale ka hügieenilisemad, korrosioonikindlad ega anna metallilõhna ega ioonjääke kasutades happeid, mahlasid, sooli või maitseaineid sisaldavaid tooteid (nagu sidrun, ingver jne). Nende omaduste tõttu hindavad keraamilisi noad eriti toore toidu toetajad.
Kui võtate käes Kyocera keraamilise noa, tunnete kohe erinevust. Eriline aisting – uskumatult kerge, kuid sobib ideaalselt teie peopesale. Tera on terav nagu habemenuga. Kuid keraamika eelised kogete alles siis, kui olete nuga proovinud. Kujutage ette õhukesi, peaaegu läbipaistvaid, habemeajamiskarvu. Selliseid saab lõigata ainult nuga, mis püsib pikka aega terav. Uuringud on tõestanud, et tänu Kyocera Täiustatud Keraamikale säilitavad lõikavad servad oma teravust vähemalt 10 korda kauem kui teised professionaalsed noad. Kyocera valmistas esimesena keraamilise noa ja on jäänud selles segmendis kõige paremini tuntud kaubamärgiks.
Keraamiline materjal on looduses aastatuhandeid kestnud kristalliseerumisprotsessides nagu teemandid või safiirid, kogenud äärmuslikke temperatuure ja hiiglaslikku survet. Nende protsesside tulemus on puhas, tihe, tugev materjal, mis on üle 50% terasest tugevam ja oma tugevuselt lähedane teemandile.
Vastupidavad ja korrosioonile vastupidavad keraamilised osad on sageli kasutusel kirurgias luuasendajatena. Seda tüüpi keraamikat kasutatakse ka kosmosesõidukites, võidusõiduautode pidurisüsteemides ja mujal, kus on vaja erilist vastupidavust kulumisele. Kui metall ei talu enam koormust, valitakse keraamika.
Kyocera Täiustatud Keraamika – kvalifitseeritud kokad ja harrastuskokad eelistavad seda üle kogu maailma.
MILLISED ON KERAMISTE JA TERASE NOATE ERINEVUSED?
Keraamika ei ole täisväärtuslik terase asendaja. Puuviljadele, köögiviljadele ja kondita lihale lõikamiseks pole Kyocera keraamilistel nugadel vastaseid. Keraamika jääb teravaks kauem ning materjali keemiline puhtus ja tööriista kergus loovad uusi aistinguid.
Nad on pigem täienduseks kui asenduseks teistele teie nugadele. Pliinude lõikamiseks, kondide eemaldamiseks, külmutatud toidu ja juustu lõikamiseks kasutage terasnuge. Keraamilised noad murduvad ja lõhenevad kergemini kui terasnoad. Käsitsege neid ettevaatlikult.