Kirjeldus
- Sultani sarja idamaine kööginoa Pchak kannab mitut nime, õigemini erinevat kirjaviisi: pchak, pichak või pichok. Seda saab hõlpsasti ära tunda iseloomuliku välimuse järgi, kuna suhteliselt kitsal käepidemel on lai tera. Seda ei saa segi ajada ühegi teise noaga, sest sellel on iseloomulik kõver ja tera ots tõuseb üle tagumiku joone. Ideaalne lihaga töötamiseks, rümpade, küüliku, linnuliha ja kala lõikamiseks.
- Kaasaegses tõlgenduses on Pchak keskmise suurusega kööginuga, mille tera pikkus on 159 mm ja kahepoolse teritusega. Nuga on valmistatud 67-kihilisest Damaskuse terasest kõvadusega 61 HRC. See võimaldab teil säilitada üliterava serva kuude jooksul. Nuga on laitmatus korras ja alati kasutusvalmis.
- Samura SULTAN Pchak noal on väga mugav ja ergonoomiline käepide, mis järgib peopesa kõverusi. Sõrmed kinnitavad Pchaki käepidet ja toetavad oma otsad vastu peopesa. See kööginuga on väga mugav köögiviljade ja liha lõikamisel – hari väsib vähem ja käepide muutub tugevamaks. Juhusliku terava liigutuse korral ei lase sõrmi noa lõikeserva alt läbi libiseda tera põhjas asuv lai kand, mis asendab piirikut.
- Türgi rahvaste köögi eriliseks eripäraks on liha- ja piimatoidud. Ja pilafist sai pilaf, kui türklased sellest teada said. Nad lõigasid lambaliha ja tükeldasid ülejäänud koostisosad klassikalise Pchaki abil.
- Peakoka nuga pilafile SULTAN Pchak täiendab suurepäraselt köögitööriistade arsenali ja lahjendab tavapärast elukäiku idamaise maitsega.
0.0 Keskmine hinne Rated (0 arvustust)